Hirdetés
Aktív témák
-
Nagytalp
senior tag
válasz
#25954560 #19902 üzenetére
Látom, hogy audacioushoz is van VU plugin. De ez még 1.1.4 idejében jött ki. Konfigurálásnál pedig nem látja, hogy fel van telepítve az audacious.
Konkrétan:
checking for AUDACIOUS... no
configure: error: *** Audacious >= 1.1.4 not installed - please install first ***Már létrehoztam egy linket a /bin könyvtárban a /usr/bin/audacious2 -re és átneveztem audaciousnak. Gondoltam hátha így majd észreveszi. Nem dölt be balga cselemnek.
-
Nagytalp
senior tag
válasz
#25954560 #19902 üzenetére
Nekem erre kellene gyógyír ha van: Képet vagy pdf fájlt akarok nyomtatni egy általam szkennelt képről. De kb. 15 perc várakozás után ezt kapom a HP 1200L nevezetű nyomtatómtól egy A4 lapon:
PCL XL error
Subsystem: IMAGE
Error: MissingData
Operator: ReadImage
Position: 12De hivatkozik néha valami kernel balhéra is. Gúgliztam már az ügyben. A HP Support oldala szerint windows alatt ez driver probléma és egy frissítés megoldhatja. Na de mi a helyzet Ubuntu Karmic esetén?
Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Banggood
- The Crew sorozat
- Filmvilág
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Futás, futópályák
- XPEnology
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest