Aktív témák
-
törölt tag
válasz
grabber #18615 üzenetére
neked kell, mert magától csak akkor tudja, ha vagy a legnagyobb összefüggő szabad helyet adod meg a telepítéskor, vagy a teljes vinyót az ubuntu partícionálja. én mondjuk jobban bízom a manuális beállíásban, úgy látni pontosan mit csinál.
az a lényeg, hogy csinálsz egy partíciót, amin ext4 fájlrendszer van, ennek a csatolási pontja legyen "/", és egy akkora swap (elfelejtettem pontosan hogy hívják magyarul) területet, amekkora a memóriád a gépben. aztán ha akarod, akkor lehet a "/home" külön partíción, de nem szükséges.floatr: ez nem kéne olyan nagy ördöngősség legyen, nem? amikro legutóbb rádugtam egy külső monitort, akkor ki lehetett választani, hoyg az egyik a másik toldása legyen, vagy külön x szerver.
Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Léghűtés topik
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Stellar Blade
- Wise (ex-TransferWise)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged