Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SONY LCD és LED TV-k
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Projektor topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
Iginotus
addikt
válasz
Iginotus
üzenetére
Nu ha ezt az előző logikát követem, mármint, hogy bebotolok recovery módban, akkor viszont kell nekem egy install ami úgy teszi fel a rendszert, hogy nem az én gépemre. Ismét tegnap belefutottam olyan hibába is hogy elindítottam az installt de nem lehetett neki meg mondani, hogy vazze ne erre a gépre tedd hanem a lan-on logó másikra... Ezzel lehet valamit kezdeni?
Vagy ne indítsam a kütyüt recovery módban, hanem egyszerűen indítsam újra. (ilyenkor botol a gép, illetve keresi hogy honnan botoljon, de sehol sem lehet neki beállítani egy sorrendet, hogy lan, usb, cd-rom, ...) Ezalatt meg várom a csodát, hogy elkapja a fonalat és elkezd az én gépemen levő CD-romról bootolni...
Mellesleg azt sem értem, hogy ezt hogy csinálná, mert az én winxp-s rendszeremről, hogy tudna egy másik gép bebotolni egyéb utasítás nélkül, főleg ha még egy IP címet sem kell megadjak.Lassan már esélyesebbnek látok egy vakon installt hogy ráteszek egy cd-romot és nyomogatom vakon az installációhoz szükséges entereket

-
dbius
veterán
válasz
Iginotus
üzenetére
usb-ről tud bootolni? Ha igen, akkor minden gond nélkül meg tudod csinálni.
Itt vannak különféle leírások különféle disztrókhoz, hogy usb-re pakold őket.
De ha valahol tudod az ubuntu live cd-t futtatni, akkor azt használva a rendszer - adminisztráció - usb indítólemez-készítő-t használva még egyszerűbb a dolgod. Készítesz vele egy live usb-t, aztán arról bootolva fel tudod telepíteni a home serverre.
-
Vladi
nagyúr
Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Google Pixel topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- VGA kibeszélő offtopik
- SONY LCD és LED TV-k
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Autós topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
- Amazfit Active okosóra
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest