- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sötét fantasy eposszal csábítja potenciális vásárlóit az AMD
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
lezso6
üzenetére
Hmm, mondjuk az 1G-s korlátos adsl miatt (valaki mondja már meg, a leglasabb internet csomagra miért kell még forgalom korlátot is tenni???
) sok videó nem lesz megnézve, csak tapogatóztam, hogy mi lehet a gáz...Mondjuk van még Ati rage 128 pro, meg egy Voodoo3-as karim is a célra, de korábban azt tapasztaltam, hogy nem számított melyik kari volt bent, ami meg összevág az általad írt dolgokkal. Majd lehet szerzek egy kétprocis P3 lapot, mert kettő P3-ban már azért van erő. Volt egy már, csak ott egyik proci foglalat döglött volt...
Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi 14T / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) sok videó nem lesz megnézve, csak tapogatóztam, hogy mi lehet a gáz...