Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos tablet topic
- SSD kibeszélő
Aktív témák
-
válasz
Major Major
üzenetére
Én felraktam a 0.3.0a1-t (ami valójában 0.2.99.1
) de ugyan azt csinálja. Annyira rájöttem, h szám váltásnál szokot kilépni. Ezt eddig nem vettem észre, mert rádiózok szinte mindig, ott meg - ha olyat hallgatok - nem sürün vált. -
törölt tag
válasz
Major Major
üzenetére
az a helyzet, hogy szerintem valami lib hiba lesz ebből, mert a banshee is csinálja újabban, a két progiban meg legfeljebb ez lehet a közös... nem segített konfig törlés, illetve én letöröltem mindent, amiről azt gondoltam, hogy köze van a programhoz...
megnézem majd újabb verziókkal, eddig csak a repósat próbáltam. nem hiszem, hogy csak úgy elszaródna, nekem az elejétől fogva ezt műveli az exaile... de egyébként az is lehet, hogy valamelyik mp3-tól akad így ki. csak hogy mondjam meg, hogy melyik az a ~13 ezer közül?
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
) de ugyan azt csinálja. Annyira rájöttem, h szám váltásnál szokot kilépni. Ezt eddig nem vettem észre, mert rádiózok szinte mindig, ott meg - ha olyat hallgatok - nem sürün vált.