Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fujifilm X
- Befutott a foltozásra fókuszáló GeForce driver gyorsjavítása
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
balkoger
tag
-
balkoger
tag
Köszi a gyors választ, holnap meg is csinálom, a dupla kártya meg szimpla, mert a biosban kiválasztom az alaplapit, akkor nem használja a pce-et. Ezt úgy vettem észre, hogy a fogyasztásmérőm is 35w - al kevesebbet mért, illetve teljesen hideg volt a kari is, de megcsinálta ezt teljesen kivett kártyával is. Egyébként gondoltam arra is hogy pont az integrált kártya a nagy hiba , mert amikor feltelepítem a zárt drivert akkor az a csipszetre is hatást gyakorol ezt onnan láttam, hogy a hálókártyás kapcsolatot is újraépítette (érdekes ahhoz nem kellett újraindítás).
Ha csak a pcie -es kártyát használom, akkor meg telepítés végén sötét képernyő és semmit sem látok, tehát valahogy úgy képzeltem el, hogy kezdem az alaplapival és ha megvan a driver, próbálkozok a pcie- es kártyával. Egyébként compiz fusion az atomos mini itx-es lapon tökéletesen ment, ott nem volt driver problematika, csakhát az más célra van.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest