- 3D nyomtatás
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPad topik
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
Aktív témák
-
bobalazs
nagyúr
válasz
fradi81
üzenetére
Tegnapi bug sem volt egyszerű, kb frász kerülgetett. Rar-t nyitottam meg, ami szintén be volt csomagolva. Ki akartam húzni asztalra, erre kiirta hogy nincs jogosultságom és a feldobott üzenetablakot nézegethettem...
Egér működött, de sehova nem lehetett kattintani. Ami a legdurvább hogy néztem ahogy fél óra munkám eltűnik Libreofficeban mert nem csináltam mentést. (az automata mentést meg kikapcsoltam mert fene lassan menti le, és 5 percenként)
Próbáltam ugyan megismételni ezt a kisérletet, bezzeg másodszorra megcsináltam hibaüznetet nélkül. Fene se érti...
Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- iPhone topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- 3D nyomtatás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bittorrent topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Sweet.tv - internetes TV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Egér működött, de sehova nem lehetett kattintani. Ami a legdurvább hogy néztem ahogy fél óra munkám eltűnik Libreofficeban mert nem csináltam mentést. (az automata mentést meg kikapcsoltam mert fene lassan menti le, és 5 percenként)