Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
rybank
üzenetére

"Nálam végeredmény 70-80 mega fogyasztás üresjáratban"
Na ezt majd megnézem, mert én még éppenhogy feltettem. Mit vettél még ki? Én nem nagyon láttam felesleges folyamatot.Egyébként amikor feltettem a KDE-t azon vágtam hanyatt magam, hogy ha ablakot átméretezek az szaggat (kikapcsolt effektekkel). Mondom öcsém, ezt már a Win 95 is tudta normálisan. Másrészt mind a Unity, mind a KDE lassabban pörög, mint a kezem. Egyszerűen akadályoz a munkában, gyorsabban tudok kattintani, minthogy a menük vagy ablakok bejönnének egy dual magos gépen! Ha az Ubuntusok megnéznék a 8.04-et szerintem sokat tanulhatnának belőle, mert a bloatware átvette a hatalmat. Win7 gyorsabb ennél. A RAM használat is megy felfele: 400MB alap az Ubuntuba és a Kubuntuba, a Win 8 fog ennél kevesebbet enni. Bizonyos dolgokban aag-vel értek egyet, az egész Ubuntu rossz irányban megy. A régi verziók mérföldekkel jobbak voltak.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest