Hirdetés
Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
rybank
üzenetére

"Nálam végeredmény 70-80 mega fogyasztás üresjáratban"
Na ezt majd megnézem, mert én még éppenhogy feltettem. Mit vettél még ki? Én nem nagyon láttam felesleges folyamatot.Egyébként amikor feltettem a KDE-t azon vágtam hanyatt magam, hogy ha ablakot átméretezek az szaggat (kikapcsolt effektekkel). Mondom öcsém, ezt már a Win 95 is tudta normálisan. Másrészt mind a Unity, mind a KDE lassabban pörög, mint a kezem. Egyszerűen akadályoz a munkában, gyorsabban tudok kattintani, minthogy a menük vagy ablakok bejönnének egy dual magos gépen! Ha az Ubuntusok megnéznék a 8.04-et szerintem sokat tanulhatnának belőle, mert a bloatware átvette a hatalmat. Win7 gyorsabb ennél. A RAM használat is megy felfele: 400MB alap az Ubuntuba és a Kubuntuba, a Win 8 fog ennél kevesebbet enni. Bizonyos dolgokban aag-vel értek egyet, az egész Ubuntu rossz irányban megy. A régi verziók mérföldekkel jobbak voltak.
Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest