Hirdetés
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- Hazavágná a HBM jövőjét az AI-piacon az Intel és a Saimemory új egyezménye
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
- Házimozi belépő szinten
- RAM topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LG LCD és LED TV-k
- VR topik
- Apple asztali gépek
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Így építs kiegyensúlyozott gamer PC-t – CPU, GPU és FPS viszonya
- TCL LCD és LED TV-k
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
lehet, hogy műbalhé, de nekem még mindig egyszerűbb beírni parancssorba, hogy df, mint egérrel mindenféle ikonokon kattingatni, hogy megtudjam, mennyi hely van még a lemezeken. ehhez viszont terminál kell, amit elég nehezen találtam meg a klasszikus nézethez képest az unity-n. valószínűleg ha nagyon akarnám, meg tudnám szokni. de én már csak ilyen földhöz ragadt ember vagyok. a rendszerbeállítások is jól elbújtak.
ja, még egy rossz pont: a wlan jelszóval védett. az elején lelőhetetlenül kb. 1,5 percig keresi a wlant, majd közli, hogy korlátozott a hálózat, és kéri a default keyring jelszavát. minden indításnál...
számomra ez a sok apró dolog nagy visszalépést, vagy inkább rossz irányba nyomulást jelent.
Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest