Aktív témák
-
vamzi
senior tag
válasz
ngabor2
üzenetére
én a hidakat felégetve váltottam
és bejött a módszer.ugyan is akár hányszor próbálkoztam a linuxszal, mindig ott figyelt mellette a win is.és mivel kezdő voltam/vagyok/leszek linux témában ezért sose tartott 2-3bootnál tovább a linux.de az elmúlt egy hónapban csak ubit használtam, mivel csak az van a gépen és már úgy ahogy, de elboldogulok vele.és már terminálban is több parancsot ismerek mint a win parancssorjában
és tetszik is a terminál, megláttam benne a szépet és jót.lehet kissé mazoista váltás volt, de ez kellett ahoz, h megmaradjak a linux mellett.
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és bejött a módszer.ugyan is akár hányszor próbálkoztam a linuxszal, mindig ott figyelt mellette a win is.és mivel kezdő voltam/vagyok/leszek linux témában ezért sose tartott 2-3bootnál tovább a linux.de az elmúlt egy hónapban csak ubit használtam, mivel csak az van a gépen és már úgy ahogy, de elboldogulok vele.és már terminálban is több parancsot ismerek mint a win parancssorjában
és tetszik is a terminál, megláttam benne a szépet és jót.lehet kissé mazoista váltás volt, de ez kellett ahoz, h megmaradjak a linux mellett.