Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen alaplapot vegyek?
- VR topik
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
prolika
csendes tag
sziasztok
a problémám az lenne hogy feltettem az ubuntu 7.10-et windows xp mellé.
minden frankó is volt már minden ubuntu alatt csináltam a játékon kívül.nemtok lemondani a cs1.5ről. aztán újraraktam az xpt és nemlátja az ubuntut. vagyis indításkor automatikusan a windows indul nemtudok választani hogy ubuntu vagy xp legyen. az lenne a kérdésem hogytudom beállítani windowsban hogy indításkor lássa az ubuntut is és legyen választási lehetőségem. vagy lehet hogy újrakell rakni az ubuntut nemtom, nemértek hozzá XDXD, ebben az esetben azt mondja el valaki lécci hogy hogytudom újrarakni XDXD.valamint annyi lenne még a kérésem hogy ha valaki eltudná nekem mondani hogytudnám tökéletesen a cs1.5öt futtatni linux alatt az adja meg az msn címét. esetleg ha ez nemlehetséges akkor én megadom: proli02@freemail.hu. ha módjában ál valakinek az idejét és tudását rámszánni az kérem jelentkezzenXDXD jajj ez a hivatalosság nem az én világom
szal ha tud valaki tud segíteni az írjon pls. egyenlőre ennyi XD
előre is köszönöm.
Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 4 i5-1345U 16GB DDR5 512GB SSD FHD+ Garancia 2027.11.10-ig
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest