Hirdetés
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
én annak idején vásárlás előtt a google-t kérdeztem, ati rs480 linux szavakkal, és elég szép hosszú nem működik/rosszul működik/van rá workaround listát dobott. aztán úgy döntöttem, hogy az atit kerülöm.
meg is van, bár eléggé elavult: [link]
korábban volt ati kártyám, amit végülis sikerült életre kelteni.
a te esetedben egy kicsit összetettebbnek tűnik a probléma, ha tényleg kifagy a graf felület, és nincs konzol se. indítsd single user módban a rendszert, akkor nem tölti be az x-et.
a kártya esetén az fglrx lehet a megoldás, fel kell tenni a driverét. az apt-cache search fglrx megmondja, hogy mit kell felpakolni. utána telepítsd fel az xorg-driver-fglrx-et (sudo apt-get install xorg-driver-fglrx), sudo dpkg-reconfigure xserver-xorg, és itt az fglrx drivert válaszd.
ha ez megvan, ellenőrzésként indíts egy startx-et. ha megy az x, akkor félig már nyertünk.
Aktív témák
- iPad topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Crimson Desert
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Precision 7810 TOWER,E5-2670 v3 (12/24) 16GB DDR4,256GB SSD,QUADRO M4000 8GB VGA,WIN11
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest