Hirdetés
- Hobby elektronika
- Autóhifi
- TCL LCD és LED TV-k
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- OLED monitor topic
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Oh hi Mark: megreccsent a Metaverzum
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Kendek
üzenetére
Köszönöm a válaszokat, egyelőre arra jutottam, hogy akkor adok egy próbát a 9.10-esnek (WUBI alatt már adtam neki egy próbát, ott nem igazán volt tökéletes, de az nem viszonyítási alap, mert nem egy normál módszerrel felpakolt oprendszer, meg akkor még igencsak sok dolgot szinte gondolkodás nélkül felpakoltam, mivel sok vesztenivalóm nem volt, csak próba gyanánt tettem fel, na meg először próbálgatni kell, és szívni vele, úgy tanulja meg az ember, hogy mit nem kéne...
). És szerintem maradok a 32 bitesnél, mert ahogy a fórumokon (itt és máshol is) olvasható, nagyon sokan szívnak a 64 bitessel (az én WUBI-m is az volt), és mindössze 2 GB RAM-om van, az esetleges sebességbeli többlet a 64 bites esetén meg most nem ér annyit, hogy bugokkal kezdjem meg az Ubuntus "pályafutásomat". 
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). És szerintem maradok a 32 bitesnél, mert ahogy a fórumokon (itt és máshol is) olvasható, nagyon sokan szívnak a 64 bitessel (az én WUBI-m is az volt), és mindössze 2 GB RAM-om van, az esetleges sebességbeli többlet a 64 bites esetén meg most nem ér annyit, hogy bugokkal kezdjem meg az Ubuntus "pályafutásomat".