Hirdetés
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Kendek
üzenetére
Köszönöm a válaszokat, egyelőre arra jutottam, hogy akkor adok egy próbát a 9.10-esnek (WUBI alatt már adtam neki egy próbát, ott nem igazán volt tökéletes, de az nem viszonyítási alap, mert nem egy normál módszerrel felpakolt oprendszer, meg akkor még igencsak sok dolgot szinte gondolkodás nélkül felpakoltam, mivel sok vesztenivalóm nem volt, csak próba gyanánt tettem fel, na meg először próbálgatni kell, és szívni vele, úgy tanulja meg az ember, hogy mit nem kéne...
). És szerintem maradok a 32 bitesnél, mert ahogy a fórumokon (itt és máshol is) olvasható, nagyon sokan szívnak a 64 bitessel (az én WUBI-m is az volt), és mindössze 2 GB RAM-om van, az esetleges sebességbeli többlet a 64 bites esetén meg most nem ér annyit, hogy bugokkal kezdjem meg az Ubuntus "pályafutásomat". 
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Lenovo X390 i5 8265U, 8GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). És szerintem maradok a 32 bitesnél, mert ahogy a fórumokon (itt és máshol is) olvasható, nagyon sokan szívnak a 64 bitessel (az én WUBI-m is az volt), és mindössze 2 GB RAM-om van, az esetleges sebességbeli többlet a 64 bites esetén meg most nem ér annyit, hogy bugokkal kezdjem meg az Ubuntus "pályafutásomat".