Hirdetés
Aktív témák
-
mzx
senior tag
1)
Feltettem az
emesene
nevű ubuntu-s msn klienst.Ámde hiába van működő hotmail.com -os címem, nem enged be vele akkor sem,
ha a teljes hotmail cimet irom be user gyanánt az emesene-be.
Kóddal nem lehet gond, hiszen a hotmail.com -ba be tudok menni kódommal.
Próbáltam már kikapcsolt tűzfalnál is.A hibajelzés (és ezt irja ki bármilyen, akár kamu login név+kóddal történő próbálkozásra is bejelentkezésre) :
"Protocol not supported by server"
Milyen protokolról van szó?
Mit javasoltok, mit tegyek?
Emesene -ben állitani kell valamit, vagy váltsak ubuntuban másik msn kliensre?_ _ _SZERK: GNOME kornyezetet detektál, és LXDE alatt vagyok; lehet ,h ez a baj oka?
2)
Milyen alkalmazást ajánlotok, mellyel lehet (bár általában ilyesmikkel bizonyos korlátok között, de) ingyen telefonálni vezetékesre? (Vagy akár mobilra, meg akár ingyensms, bár a vezetékesre működővel is megelégszem.
)
Teljesen ingyenes megoldásra gondolok, még ha időkorlátos is.
(Windows -ban léteznek ilyenek, teszteltem.
)
Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Projektor topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Dell Optiplex 3010 MT,G-870,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)