Hirdetés
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Pofonegyszerű beugrót kínál HBM4E-hez a Rambus
- Új Toshiba notebook-modellek
- VR topik
- OLED monitor topic
- Androidos tablet topic
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
Na egy kis élménybeszámoló.

A 2.6.32-es kernellel végre beüzemeltem a 3D-t a HD3200-as integrált GPU-mal. Vannak kellemes, meg kevésbé kellemes tapasztalataim vele. A Compiz majdnem teljes pompájában fut, egyedül az elmosás nem megy, csak zöld háttér jelenik meg. Viszont, sokkal jobb a teljesítménye mint a zárt meghajtónak. A munkaasztalkockán ha engedélyeztem ez utóbbin a 3D ablakokat, vagy a tükröződést, esetleg átmerészeltem állítani átlátszóra a fedlapokat, teljesen behalt, tök lassú volt. Most ezzel egyenesen száguld, semmi akadás, gyönyörűen megy.
A VirtualBox először nem ment, de aztán feltettem a gyári 3.1.0-ást, és azzal már működik rendesen.
Az internetböngészés is jobb lett, a flash szépen megy, de egyes oldalak is simábban gördülnek, amelyek eddig igen akadoztak (pl. hosszupuskasub.com). A filmeket is szépen lejátsza.
A probléma, hogy valamiért nem rendesen indul el vele a rendszer, az emerald csak akkor veszi át az irányítást amikor nyomok egy reload window managert, addig pedig a screenletek sem jelennek meg, csak azután az újak, amiket kiraknék. Így a beállított screenletjeimet nem látom, ez gáz. Szóval ha ez utóbbit megsikerülne oldanom, hogy ne csak a újratöltve az ablak menedzsert működjön, akkor már tök jó lenne.
Próbáljátok ki Ti is.
Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Zalman i3 Edge FSP 700W
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest