Hirdetés
Aktív témák
-
Na egy kis élménybeszámoló.

A 2.6.32-es kernellel végre beüzemeltem a 3D-t a HD3200-as integrált GPU-mal. Vannak kellemes, meg kevésbé kellemes tapasztalataim vele. A Compiz majdnem teljes pompájában fut, egyedül az elmosás nem megy, csak zöld háttér jelenik meg. Viszont, sokkal jobb a teljesítménye mint a zárt meghajtónak. A munkaasztalkockán ha engedélyeztem ez utóbbin a 3D ablakokat, vagy a tükröződést, esetleg átmerészeltem állítani átlátszóra a fedlapokat, teljesen behalt, tök lassú volt. Most ezzel egyenesen száguld, semmi akadás, gyönyörűen megy.
A VirtualBox először nem ment, de aztán feltettem a gyári 3.1.0-ást, és azzal már működik rendesen.
Az internetböngészés is jobb lett, a flash szépen megy, de egyes oldalak is simábban gördülnek, amelyek eddig igen akadoztak (pl. hosszupuskasub.com). A filmeket is szépen lejátsza.
A probléma, hogy valamiért nem rendesen indul el vele a rendszer, az emerald csak akkor veszi át az irányítást amikor nyomok egy reload window managert, addig pedig a screenletek sem jelennek meg, csak azután az újak, amiket kiraknék. Így a beállított screenletjeimet nem látom, ez gáz. Szóval ha ez utóbbit megsikerülne oldanom, hogy ne csak a újratöltve az ablak menedzsert működjön, akkor már tök jó lenne.
Próbáljátok ki Ti is.
Aktív témák
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Battlefield 6
- Takarékoskodj az erőforrásokkal!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Star Wars The Old Republic Collector's Edition
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415, 100% Akksi
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő