- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Csúcshálózat: ROG STRIX GS-BE18000 router tesztje
- Már szemez az új Call of Duty-val a friss Arc meghajtó
- Nem sok wafer megmunkálásával kezd az Intel 18A, de jövőre ez változik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Vezetékes FEJhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Aktív témák
-
Na egy kis élménybeszámoló.
A 2.6.32-es kernellel végre beüzemeltem a 3D-t a HD3200-as integrált GPU-mal. Vannak kellemes, meg kevésbé kellemes tapasztalataim vele. A Compiz majdnem teljes pompájában fut, egyedül az elmosás nem megy, csak zöld háttér jelenik meg. Viszont, sokkal jobb a teljesítménye mint a zárt meghajtónak. A munkaasztalkockán ha engedélyeztem ez utóbbin a 3D ablakokat, vagy a tükröződést, esetleg átmerészeltem állítani átlátszóra a fedlapokat, teljesen behalt, tök lassú volt. Most ezzel egyenesen száguld, semmi akadás, gyönyörűen megy.
A VirtualBox először nem ment, de aztán feltettem a gyári 3.1.0-ást, és azzal már működik rendesen.
Az internetböngészés is jobb lett, a flash szépen megy, de egyes oldalak is simábban gördülnek, amelyek eddig igen akadoztak (pl. hosszupuskasub.com). A filmeket is szépen lejátsza.
A probléma, hogy valamiért nem rendesen indul el vele a rendszer, az emerald csak akkor veszi át az irányítást amikor nyomok egy reload window managert, addig pedig a screenletek sem jelennek meg, csak azután az újak, amiket kiraknék. Így a beállított screenletjeimet nem látom, ez gáz. Szóval ha ez utóbbit megsikerülne oldanom, hogy ne csak a újratöltve az ablak menedzsert működjön, akkor már tök jó lenne.
Próbáljátok ki Ti is.
Aktív témák
- Horgász topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Peugeot, Citroën topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Filmvilág
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S2 TG Seasonic 650W
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest