Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
Aktív témák
-
kw3v865
senior tag
Feltelepítettem a 9.10-es Ubuntut, kezdő Linuxos vagyok, korábban még nem sokat használtam ezt a rendszert. Egyelőre jónak tűnik, de azért még közel sem tökéletes. Azonban azt tapasztaltam, hogy kicsit lassabb mint a Windows 7 (de sokkal gyorsabban bootol). Gépem: AMD X2 6000+, 2gb DDR2 800mhz ram, ATI HD4670.
Linuxot is lehet optimalizálni, hogy kicsit gördölékenyebben, gyorsabban fusson? Bocsi, ha hülyeséget kérdezek, de még kezdő vagyok a témában.Azt hallottam, hogy az ATi driverek eléggé problémásak Linux alatt. Feltelepítettem a drivert amit ajánlott, bekapcsoltam az összes vizuális effektet. Azonban amikor egy ablakot át akarok méretezni, mindig megakad egy pillanatra. Ennyire gyenge lenne a kártyám? Vagy a driverrel van valami probléma?
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest