Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD FX
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
Aktív témák
-
Üdv mindenkinek!
Ubuntus gondjaim/kérdéseim lennének.
Adott egy Acer Aspire 5536G-642G25Mn típusú laptopom, amire pár hete telepítettem egy Ubuntu 9.04-et. Még most tanulom a rendszert - ez az első találkozásom a Linux-szal -, de már nagyon szeretem, viszont akadt bár gondom vele.
Az első a WiFi. Windows alatt tökéletesen megy, viszont Ubuntun szakadozik, illetve olyat csinál, hogy látszólag megy, gyakorlatilag viszont egy oldalt nem képes behozni. Ilyenkor ki kell kapcsolnom a WiFi-t, várni, visszakapcsolni, megvárni amíg bejelentkezik a hálózatra, majd használni a tudattal, hogy 4 perc múlva újra el fog menni. Rendszerint el is szokott. Mivel Win alatt nem jelentkezett ez a probléma, ezért gondolom, hogy az Ubuntuval kellene valamit csinálni, de nem tudom, hogy mit.A másik problémámat a beépített kártyaolvasó okozza. Hiába rakok bele bármilyen kártyát is, egyszerűen nem érzékeli, mintha nem tettem volna semmit sem. Ehhez is driver kellene? Ha igen, tudnátok segíteni, hogy hol találom?
Aktív témák
- Milyen légtisztítót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Mikrotik routerek
- PlayStation 5
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- Használt WDR Full HD autós menetrögzítő kamera / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Google Pixel 10 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs