Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
Deathjay^
tag
Sziasztok.
Pár napja hallottam az Ubunturól. Le is töltöttem a live CD-jét. Negyon tetszett még úgy is, hogy pár lehetőség nem volt elérhető. Mivel laptop vásárlása előtt állok és nem lesz rajat op rendszer, ezért azt gondoltam, hogy rárakom az Ubuntut. Az lenne a kérdés, hogy Ubuntu is támogatja az Intel Speedstepet? Vagy bonyolultabb beállítani, hogy visszaszabályozza magát alacsonyabb feszre és sebességre.
bocsi, hoyg ennyire béna vagyok
Aktív témák
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Arc Raiders
- Le Mans Ultimate
- Revolut
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Oh hi Mark: megreccsent a Metaverzum
- Battlefield 6
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Üzleti előfizetők hirdetései
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs