Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ubiquiti hálózati eszközök - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Cirbolya_sen #2599 üzenetére
Ubi cloud oldalról bejutottam, érdekes módon úgy is beengedett, 3 féle belépési lehetőség közül az IP-s Launch gombra kattintva saját hálózaton belül.
Szerintem valami program akadás vagy baj lehet, mivel cloud-on és telefonon be tudok jutni így egyelőre nem bántanám de csináltam tegnap egy no limit-es 10,2mb-os backup-ot a biztonság kedvéért, talán a következő frissítéssel megoldásra kerül, google-ba ubnt fórumon volt találat erre a problémára többeknek, de mivel annyira angolos nem vagyok a fordítóval sem értettem miket mókoltak hogy menjen.
Az SSH bejelentkezés beállítás előtt pipa van, ott a "szem" gombbal látom a jelszavam amit tudtam is hogy az, azzal mégsem enged be direktben.
Új hozzászólás Aktív témák
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest