Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• GypsFulvus2

őstag

válasz HaaS #258 üzenetére

Frame: köszi, akkor majd még próbálkozom.

Noakkor. A vicsör szinkronját nem találtam zseniálisnak, csak helyenként jónak. Bár volt pár szinkronszínés aki kifejezetten fasza volt, pl Kalkstein. De ezt már megtárgyaltuk. Az angolban nekem Geralt hangja volt a fő bajom. A lengyelt sajnos én sem hallottam még, de majd rákeresek a TeCső-n. A TW2 szinkrojával az a bajom, hogy a főhős hangja olyan, mint amilyen az enyém lesz szombatra: erőtlen, majdhogynem suttogó. A prófétanőhoz sem illik igazán az a kellemes anyáskodó hangocska, a megjelenése sokkal.... khmmm... misztikusabb. Jó persze tudom, ez erősen szubjektív. Az viszont már nem az, hogy még javában mozog a szája, amikor a hang már rég elhallgatott. Nem azt sasolom, tehát, hogy mennyire kerekedik a "good" szó kimondásánál. :) A fáziskésés zavaró. Rángatózós mod?
    A picur szigeten vagyok, és jelenleg épp az utolsó részeit fedezem fel. Lvl 6-ig jutottam itt egyelőre. Találkoztam már pár keményebb zöldemberrel, de ha elcsalom őket a társaiktól, akkor egyesével ki lehet nyírni őket is. Az a gond, hogy hiába van jobb fegyverük meg nagyobb hp-jük, nem nagyon tudnak megütni, ha jól kapom el a ritmust. Eddig egyszer nyírtak ki a finomszablyát viselő zöldemberek. Szóval remélem később ügyesebben kardozó ellenfelek is lesznek :) De ezek már legalább nem háttal állnak az útnak :D a hrcrendszer tényleg fasza, csak igen szokatlan, és egyelőre gyakran le kell vennem a szemem a képernyőről, hogy megtaláljam pl a 3-as gombot meg ilyesmik. Na majd belejövök. (Amúgy egyszer vedd a fáradtságot, és próbáld ki a Dark Messiah harcrendszerét - még nem tudom, hogy ez lesz-e olyan jó, de ha megközelíti, akkor már király)
    Amúgy a héten nagyon keveset fogok játszani, lehet hogy semmit, mert jégkorong vébé van, és késő este érek haza. Ezért is megy majd el a hangom szombatra; a tegnapi magyar-holland 7:3-at is végigüvöltöttük az Arénában :D

Új hozzászólás Aktív témák