- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Canon EOS DSLR topic
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
Aktív témák
-
CC
csendes tag
válasz
tigerleslie #27 üzenetére
nincs direkt s-video bemenet.
és mégegyszer: a Windows felállásig színes. -
tigerleslie
tag
Mitomén. A Tv tud S-video elet fogadni? Próbáltad esetleg video-n keresztül, persze abból is olyan kell ami tudja az S-video jelet kezelni.
-
CC
csendes tag
senki?
help pls. -
CC
csendes tag
Sziasztok!
Első hozzászólásom...
Sikerült csatlakoznom a fekete-fehér TVout-tal küzdők táborába. 3 hasonló topic létezik, mindet végigolvastam mielőtt Titeket terhelnélek.
Nálam a jelenség úgy néz ki, hogy a Windows XP bejelntkezésig szép színes, de XP felállás után, mikor váltok a megjelenítő eszközöknél FF lesz a TV.
Radeon 9600 XT
A színes bejelenkezés miatt, nem gondolom, hogy kábel bibi lenne, mellesleg S-video - RCA átalakító, RCA-RCA kábel, TV Sony amelyen próbáltam elöl RCA.n valamint hátul Scart - RCa átalakítóval is.
Driverek frissítve. Pal B
[Szerkesztve] -
Slax
senior tag
Üdv.
Nemrég volt nálam egy saphire 9500 128 megás.Éppen ezzel a hibával hozta a srác,hogy oldjam meg,szines legyen a kép.Catalyst 3.4,a kari gyári s-video kábele rca toldás,scart átalakító.Észrevételem szerint abba a kábelbe (emlékezetem szerint) csak 4 v. 5 szál volt bekötve.Előszedtem az enyémet,amit egy c3d 9100 128 megáshoz adtak,ebben 7 szál van,és ua scart átalakítóval és rca-val szines képet tolt a saphire,a másikkal f-fehéret.Samsung 55 cm-sen (1,5 éves),és egy 17 éves telefunkenen (szint 55cm).Itt megoldás volt,egy hét szálas svideo beszerzése,azóta megy a szines kép a srácnál (55 cm sony).Ki tudja,lehet ez is a gubanc. -
jeges
senior tag
nekem ugyanez a porblémám vót kb 2-3 hete.
olvasd el ezt, különös tekintettel #63-ra és #68-ra:
http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=31482&arc=f
[Szerkesztve] -
fügike
senior tag
Hát mivel nekem most nincs fenn TV beállítva, csak emlékezetből: a megjelenítő eszközöknél be tudod állítgatni a képet, hogy milyen pozícióban, hogyan jelenjen meg a TV-n, plusz nézd meg, hogy Pal-B van-e beállítva a TV-re, mert lehet, hogy az a baj. Aztán modnom, ha még eszembe jut valami.
-
''SCART. Legtöbb TV-n található ilyen de videokártyán nem, szóval átalakító kellhet. S-Video->SCART átalakítóknál előfordulhat, hogy a kép fekete fehér lesz mert az S-Video jel csak a SCART világosság lábára megy rá és a szín lábra nem. Ilyenkor ezeket a lábakat össze kell kapcsolni (majd keresek vagy csinálok rajzot).''
// rudi @ http://vganfo.uw.hu/tvout.html
Lehet, hogy ez a gond? -
fügike
senior tag
Ööö... én felraknám az Omega valamelyikjét. Pl. 3.7 vagy 3.9.
Ezeket csak le kell tölteni, és ha minden igaz , le kell szedni telepítés előtt a Radeon eredeti ATI Controll Panel-jét. De mielőtt felrakod, mindenképpen olvasd el, mit ír az Omega-n!
Mellesleg: http://www.omegacorner.com
Ja, és ha kell újabb, ezeknél nem kell leszedni a régit, csak rárakni a másikat. És úgy emléxem, visszafrissítésnél is műxik!
Ráadásul van benne némi softmod, szóval felrakhatsz vele egy kis tuningprogramot, tudod húzni a GPU-t és a Memóriát külön és együtt, és tesztelni is tudja egy másik kis progival, hogy stabil-e. Nekem bejött!
[Szerkesztve] -
fügike
senior tag
Egy perc. Ránézek, hogy milyen beállítások lehetségesek. Melyik Catalyst van fenn?
-
HEro
tag
Hi all!
Boldog Karácsonyt!
A lényeg:
Összekötöttem a TV-t a géppel, és a TV-n f-f volt a kép! mi lehet a gas?
Egy sapphire radeon 9500-TV-outjával csináltam!
Mert a TV-tuner-é nem működött, lehet hogy hibás, vagy csak az a felsőbb rendű?
Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nintendo Switch 2
- Netfone
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parfüm topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest