- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SPeti1984
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni, hátha van ötletetek, hogy miként tudnám fogni a mindig tv ingyenes csatornáit. Adott egy melléképület, ahova egy okos tv-t akarok felszerelni. Vásároltam egy emos em-dio3 erősítős szobaantennát, amivel sajnos csak kb 3 csatorna jön be (m1, m4 sport ...). Ha kiviszem az ajtó elé, akkor persze bejön az összes. Mivel ez egy aktív erősítős antenna, gondolom így nem igazán lehet még egy jelerősítőt közbeiktatni, hátha így nagyobb lenne a jel és a többi csatorna is bejönne? Sajnos a falak elég vastagok, így gondolom leárnyékolja és ez lehet az oka. Esetleg milyen más megoldást tudnátok javasolni?
-
SPeti1984
senior tag
Sziasztok!
Vásároltam egy Strong 8903-as mindig TV képes beltérit és azt tapasztaltam, hogy régi típusú tv-vel (erősítős lepkeantennával) tökéletesen bejönnek a szabadon fogható csatornák, viszont LCD TV-vel hiába kötöm össze kiírja nincs jel. Mitől van ez? Oda másik típusú antenna kell? Próbáltam hogy csak az antennát kötöm a TV.-re mivel abban van DVB-t tuner de úgy sincs jel. Szerintetek? Több LCD TV-vel is próbáltam de egyik sem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Politika
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Suzuki topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Last Epoch
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest