Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
félisten
Nekem az is megfelelne, ha a mostani egyetlen lepkéről menne a cucc, feltéve ha teljesen üzembiztos, és nem zavarják egymást a különféle rákötött egységek.
Az antennát még tavaly vettem a TV kártyás géphez. Ebben van valamilyen erősítő, ami ha nem tévedek, akkor nem az antennánál van, hanem a kábel gép felőli végén, a csatlakozó műanyag fejében. Anno erről levágtam a gagyi kínai adaptert, és inkább rákötöttem a gép tápegységének egyik 12 voltos ágára. Azóta sem volt gond vele.
Most akkor valami elosztó kellene az antennához a padlásra, amivel egy ágon elindulnék a másik szobához, ahol a DVB-T STB és a rádióserősítő van. Miután lent vagyok a szobában ismét tovább kéne osztani a kábelt, aminek az egyik vége menne a rádióhoz, a másik pedig a boxhoz. A boxhoz gondoltam a Terra AB011 erősítőt, ami egy USB-s tápfeladón keresztül kapná az 5 voltot a box egyik USB portjából. Ezt azért szeretném, hogy csak akkor kapjon tápot az erősítő, amikor szükség is van rá, ergo amikor megy a box.
No, szerint ez így működhetne? Nem zavarná egymást a 12 és 5 voltos erősítő egyazon antennán? Menne a rádió is?
Köszi!
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest