Hirdetés
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri16
senior tag
válasz
nickwearby
üzenetére
megneztem a feladatot. szerintem az a mintamegoldas jo, csak abban a belso ifben melymeccs helyett melyfordulonak kellene lenni (es igy logikus is, hiszen a mostani verzioban meccset forduloval hasonlitasz ossze...)
a te megoldasod szerintem nem jo. amit csinal: megtalalja az elso olyan meccset a tombben, hogy teljesulnek a feladatban foglaltak, ezt az indexet elteszed es tovabb mesz, de soha tobbe nem lesz kisebb indexed (mert a for ciklusod felfele szamol). igy aztan az elso ilyan meccset kapod eredmenykepp ami megfelel, viszont semmit se tudsz rola, hogy milyen forduloban volt jatszvamaskor legyszives ne a kepfeltoltest hasznald, mert kulfoldrol gyakorlatilag hasznalhatatlan. van sok mas jo kepfeltolto
Új hozzászólás Aktív témák
- Konteó topic
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- PlayStation 5
- Bluetooth hangszórók
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Magisk
- AliExpress tapasztalatok
- Horgász topik
- Asztrofotózás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG OLED & OLED evo Televíziók: BLACK NOVEMBER -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest