Hirdetés
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- OLED monitor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyomman
aktív tag
Köszi a tippeket meg az észrevételeket!
A kassza:=kassza-ról asztem, már kitöröltem, akkor azt is módosítom. Illetve én is észrevettem 1-2 hibát
1. A graph inicializálása előtt beírtam a cleardevice parancsaot, amiért az istennek se indult el a program.
2. A második játéknál döntetlennél semmit nem csinál, azt is megpróbálom kijavítani
Egy gondom volt még: az else-t nem tudom vmiért használni, pedig megnéztem a súgót is(hátha vmire rosszul emlékszem), és ugyanúgy használtam mindent, de errort írt ki, azér van pl. a 2. programnál annyi if.
Néhány változónév nme mutat sokat, de pl. a menü szerkezete annyira primitív, hogy nem nagyon akartam hosszú nevet adni a ciklusainak. ( az S-eseket meg már nem volt kedvem kijavítani
)...
Mégegy kérdés: hogy tudnám azt megcsinálni, hogy a számkitalálósnál az újraindításkjor a képernyő tetején és ott kezdje újra, ahol az előző bef...
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
)...