Hirdetés
- Hardvervadászat november elején
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- OLED monitor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
Új hozzászólás Aktív témák
-
@Jocó@
tag
Sziasztok!
Az alábbi feladatot nekem is átdobta MSN-en a felhasználó. Nagyon rég Pascaloztam, kb 5 éve, de nekiültem megcsinálni én is. (egy másik fórumról keresett meg).
Csinálom már két órája a feladatot (gondolhatjátok mennyit felejtettem ennyi idő alatt), már csak a legvége volt hátra, és elémvágja az illető a fentebb megírt programot.
Az ideg elkapott, hogy több helyen is próbálkozik, hogy megirassa péntekre a háziját. Mellesleg megjegyzem, egy pascal fordító nincs a gépén.
Szóval megvan a vélemény...
Jah, letöltöttem én is, de nekem az elején lévő unit miatt nem futott le. Régi Turbo Pascalom van, valamikor az idők folyamán csinálhattam vele valamit, mert runtime hiba nincs, de nincs sajna ilyen unitom se, így nem tudom fordítani
Amelyik suliba kell a program, sztem ott sincs ilyen unit. (hacsak nem szériatartozéka a turbo pascalnak, csak nálam törlődött az idők folyamán)
Mindenesetre sok sikert!
Én megírom a programot végig, és megkérnék mindenkit, aki itt dolgozott, hagyja a kolléga úrra, hagy szenvedje ki magából, vagy ha nem megy neki, akkor megkapja tőlem egy két sör fejében.
Bocsánat, ha kicsit undoknak tűnök, csak eléggé idegesítő, amikor két órája bújom a könyvet, hogy hogy is kell tömböt pascalban létrehozni, meg ecetera, és elémvágnak egy kész forráskódot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő