Hirdetés

Aktív témák

• Bandit21

veterán

Hát üdv mindenkinek nem akartam új topicot nyitni (de ha ide nem írtok akkor fogok!!! :((( )
    Szóval föntebb olvasható h mi volt a gondom, a mem-ek szinkronban bírják a 460Mhz-et, asszinkron tuning esetnén viszont 270FSB fölött, (azzal még bejön minden) ami 5:4-es osztóval 275Mhz FSB esetén 440Mhz lenne. Ekkor jött a fent említett probléma biztosíték kicsap stb.
    Legutóbb az volt az egyik 5let h a memória vezérlő nem bírja. Én viszont eddig tunigolás esetnén a ''N/B Strap CPU as''-t BY CPU-n hagytam. Ami ugye azt jelenti h a memória vezérlő az igencsak megnövelt (200->275) értéket kapta.
    Azt szeretném megkérdezni, h ha tuningolni akarok, és fölemelem az FSB-t 275Mhz-re, a Ram osztót 5:4-re, az AGP/PCI-t FIX-re (azeket eddig is megtettem) ÉS AZ ''N/B Strap CPU as''-t PSB 800Mhz-re, akkor megoldódik-e a probléma. :F A leírás szerint ez az érték a memóriavezérlőt irányítja. Milyen hatással van akkor ez a (275*2)*(5:4)re? Így alapon maradnak a Ram-ok, vagy kapják a tuningot csak a mem-vezérlő ''menekül meg tőle''?

Aktív témák