Hirdetés
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
Aktív témák
-
colt1
tag
- utána 120 -ra : úgy hatvan pont plusszt eredményezett.
Ezek után gondoltam, hogy nem lesz ez így jó és hozzápitiszkáltam a VGA-hoz is (GeF2MX400):
- felvettem a frekvenciákat 200/165-re: + 200 pont (mhh, ez már fincsi)
- ezután 200/171-re : még egy 100-as
- végül 200/175-re: csupán 30 ponttal lett több. Nem is próbálkoztam vele tovább.
Ezután fogtam a magfeszt és megtoldottam 0,1-gyel. Lesápadtam, mert 8 ponttal kevesebbet kaptam. Most akkor ez hogy van? A fesz emelés nem jótékony hatással van a teljesítményre? Visszaállítottam.
Ezután felvettem az FSB-t 125-re (meg va az 1 GHz!!!): itt sem voltam igazán megelégedve, ezért gondoltam felviszem 130-ra talán még bírja (ez 1040 MHz-et jelent). A teszt közben jött a fagyi - vissza a 125-re.
A teljes procedúra + 10 Cfokot jelentett. Szerintetek ez reális (már az egész)?
(bocs a kettévágottságért, de rátehénkettem a billentyűzetre, és ment az üzenet.)
Aktív témák
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest