Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsizso
tag
A procinak ha elolvasod az elején hogy alapon hogy kezdjél el tuningolni szép lassan elkezded és a végső helyzetnél érdemesebb egy kicsit alacsonyabban járatni!
Nagyon sok függ a hűtéstől tehát érdemes lenne előtte venned egy jó hűtést(mint az én esetemben is) alap hűtéssel nem nagyon fog elérni plusz változást én szerintem nem nagyon éri meg de ez csak egy vélemény...A videókariról meg annyit hogy itt a az oldalon van külön topikja szerintem ezt a kérdést oda is tedd fel.Sok mindentől függ milyen márkájú a karid stb..Hasonlóan kezd el a tuningolni mint a procit(ati tools-al ol..) de szintén javaslom a hűtőcserét a karin is...Üdv:Zs
-
Kicsizso
tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne mégpedig az hogy hozzájutottam egy HIS 3870X2 kártyához.
Eddig is megvolt tuningolva a procim ami Amd AM2-es tokozású 4000+ és 2100@2700-megy most,
-FSB:260
-HT:4x260=1040
-10.5-es szorzó melett
-meg adtam egy kis plusz feszt neki,ramok visszaosztva DDRII 800MhzEzen az értéken stabill mert volt olyan nap hogy egész nem gameltem és hibátlanul müködik kopp..kopp...ezt az értéket szeretném még növelni de nem tudom hogy érdemes lenne e,mert ennek a vidi karinak több kell. Ehhez kéne egy kis segítség hogy hogyan tudnám ezt még fokozni.Próbáltam játszadozni de nem jött össze mindig újraindúlt a gép de lehet azért mert marhaságot adtam meg. Ha esetleg lenne valakinek ilyen processzora az segíthetne.
Alaplapom: Gigabyte GA-M56S-S3Segítségeteket előre is köszönöm.
Üdv:Zsolti
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 2042
- Milyen program, ami...?
- Battlefield 6
- Mobilhasználat külföldön
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- SQL kérdések
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Videó stream letöltése
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel i5 13th 13600k processzor ELADÓ!
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bowers & Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest