Új hozzászólás Aktív témák
-
HarryPotter
őstag
válasz
HarryPotter #2796 üzenetére
az alplapom természetesen 790X, minden mást fenntartok
-
HarryPotter
őstag
Help, please: hogy tudok az overdrive-ban hozzáférni az auto clock opcióhoz? alapból nem negedi, hogy elindítsam, hasonlóan a ccc-hez, de itt nincs lakat, amivel felszabadítom, vagy legalábbis nem látom.
-
HarryPotter
őstag
sziasztok, egy ki segítség kellene: phenom 9600-at szeretnék egy kicsit feljebb tornászni az overdrive-val. ebben van egy performance rész, ahol egy csúszkán lehet állítani a teljesítményt. ennyire egyszerű lenne? csak húzom a csúszkát, tesztelem, és ha ok, elfogadom? vagy ez nem az amire gondolok. más: mennyit lehet pluszban adni a 9600-nak (tlb bug patch kikapcsolva).
köszi!
ps: a phenom topikban is feltettem a kérdést, de ide inkább való... -
HarryPotter
őstag
válasz
HarryPotter #2722 üzenetére
elolvastam a ph! cikket a phenom--ról, abban van szó a tuningról is - hát azért nem olyan egyszerű. De: az overdrive-ban "auto-clock" opció nem egy olyan "light"-os tuning, ahol a szoftver maga húzza a processzort biztonságos környezetben?
-
HarryPotter
őstag
Üdv,
Ha valaki tudna segíteni: phenom 9600-at overdrive-ból hogy lehet meghúzni cca. 10-15%-kal? Egyáltalán stabil marad egy ilyen növekedésnél (gyanítom igen) Ja, és kezdő vagyok, úgyhogy lassan, érthetően. Köszi előre is!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Végleg leállnak az Anthem szerverei
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Spórolós topik
- Formula-1
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest