- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Aktívan készül az LPDDR6 és DDR6 szabvánnyal a JEDEC
- Fujifilm X
- Androidos fejegységek
- SONY LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
beroch
tag
válasz
Kean_Sorbo #42710 üzenetére
és milyen vga-t ajánlanál?
-
beroch
tag
válasz
#97716736 #42709 üzenetére
jah értem hát sokat segitettél ezzel csak azt szeretném még kérdezni hogy akkor nem is akarok tuningolni és hogy a procit akkor ne is vegyek K-s at mert mindenki azt irta hogy felesleges... ramnál azt irta vki hogy 1600mhz bőven jó vki azt hogy vehetek nyugottan 3000mhz eset.. vga-t meg nvidia gtx760-at néztem 2gb at de drága is és az ati amit most néztem az a 3gb ás 356bit ..
-
beroch
tag
üdv
új gépet veszek és tuning-olni akarok egyrészt mert rog alaplapot akarok és abbol csak tuning lapok vannak és mivel úgy is sokat játszok akkor tuning konfigot álitottam össze de ha vmi nem megfelelő akk irjatok lécci mert még nem tuningoltam deh ahova irtam mindenki azt mondta nem éri meg remélem itt kapok vmi biztatástalaplap: asus maximus VII ranger
proci: intel core i5 4690k
proci hűtő: CORSAIR Hydro H110
ram: hyperx beast 2x4gb 1866mgz cl9
vga: Asus R9 280 3GB
ház: azt még nem tudom
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest