- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen notebookot vegyek?
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgamez
tag
Vettem egy Gigabyte z77-ds3h lapot egy i5 2500k procival. Először alapon használtam, ment is stabilan. Gondoltam megnézem mit tud húzva. A fórumon olvastam hogy viszik simán a 4500 környékét. Én megpróbáltam a giga saját progijával húzni, ami három beállítási lehetőséget enged. A középsőre tettem ami 4000 Mhz re állította be. Először el is indult, mentek a tesztek játékok minden. Viszont mikor legközelebb kapcsoltam volna be akkor jött a probléma. Gép bekapcs csippan 1 et, majd lekapcsol és ezt folyamatosan egyfolytában. Nyomtam resetet nem segített, csak az ha az elemet kivettem. Mikor sikerült elindítanom akkor megint ezt az értéket állítottam be amivel ment is. A legközelebbi bekapcsoláskor megint gond volt, mivel azt írja hogy nemtalálja a hdd-t, amire azt hittem tönkre ment (1TB). Alapból a sata0 (ami ugye sata3) volt, ott nem tudtam a gépet így elindítani. Próbából áttettem a sata 2 (ami sata2) es portra, így már ment is. Használtam is pár napig gond nélkül, most viszont megint előjött ugyanaz a gond, hogy csak próbál elindulni a gép. Valamit nekem kellene még beállítanom a biosba? Ezelőtt AMD-s rendszereim voltak azoknál ha sokat húztam a procin akkor megfagyott. Itt így jelentkezik ha nem bírja a proci? A stabilitás fontos lenne, viszont ha van extra teljesítmény a prociban akkor szeretném kihasználni. A hűtő egy Cooler Master TX3 as.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD 1 év garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest