Új hozzászólás Aktív témák
-
Rendeske
tag
Sziasztok!
Elfelejtettem megírni hogy instabil lett miután le vittem a CPU Vcore-t 1,3V-ról... IBT és a Prime 95 is egy percen belül hibázott!
Szóval most maradt a 9*400=3600Mhz 1,3V be állítás. Az IBT tényleg nagyon megizzasztja a vasat még 78 C°-ra is föl föl szaladt, jah és érdekes módon a CPU-Z 1,232 V ír terhelés alatt, most melyik a valós? Alapjáraton 32 C°..És még azt szeretném kérdezni hogy mehet e így hosszú távon a gép ? ( Jó lenne mert nagyon baba így
)
-
Rendeske
tag
válasz
darál0w #34365 üzenetére
Ok! Most tesztelek IBT-el itt már föl-föl ment 72°-ra...
-(Everest Ultimate szerint)
De még mindig 1,3V-on van a CPU Vcore! most kezdem lejjebb vinni..Meddig kell tesztelni ezzel az IBT-el? Már megy egy ideje de nem ír ki semmilyen eredményt!
Na most írta ki az elsőt:
Time (s) Speed (GFlops) Result
671.341 16.1273 3.745847e-002Ez mit jelent? Jónak számít ez az eredmény?
-
Rendeske
tag
Sziasztok!
Nem rég kezdtem el a tuningolást komolyabban, mert már időszerű volt eddig elég volt 2,8Ghz-en a CPU, de most már kell a +lóerő!
Vettem új RAM-okat nem nagy szám de a régihez képest előre lépés szerintem( DDR2 800 Hyper-x).
A rendszer ezen beállításokkal stabil!
Lehet még ezen húzni? Érdemes egyáltalán?Végül is én már ennek az eredménynek is örülök esetleg a FSB-én kéne még húzni, mert ugye minnél magasabb az FSB annál jobb...
Jah és olvastam azt hiszem ebben a topicban hogy lehet külön az FSB-nek is feszt állítani. Hol van ez pontosan ha van egyáltalán?
Jah és a BIOS F5-ös! Leterhelten nem megy 68 Celsius fok fölé!(CPU cooler: Scythe-Ninja)
Szóval ha szerintetek lehet még ezen húzni akkor a tanácsokat szívesen fogadom! Eredményekről beszámolok persze
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest