Hirdetés
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Rapid triggeres, analóg főgombokat kap a Logitech legfrissebb egere
- Gondolatot olvasna Elon Musk új Neuralink chipje
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- Multifunkciós segédkijelzőt villantott a Lian Li
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabozsolt87
tag
-
szabozsolt87
tag
válasz
gyuszito #30296 üzenetére
Gyakorlatilag én most ott tartok, hogy most már 3.6 GHz-n sem megy a cucc.
a memória feszkót fixálod meg a cpu voltot is. 400 FSB mellett mennie kell a gépnek. Nekem is így ment, de a játékokat viszont kidobta. Most mindent vissza állítottam alapra és minden játék fut hiba nélkül. Az tuti, hogy sokat kell kikísérletezni vele.
Nem jövök rá mi lehet a hiba. Beállítottam a javasolt dolgokat de csak rontott a helyzeten. Nem akart elindulni a gép.Annyi mindennek lehet a feszültségét állítani, hogy nem tudom már mihez nyúljak hozzá. Sakkozni kell sajnos nincs más megoldás.
-
-
szabozsolt87
tag
A memóriát, ha 1066-ra állítom akkor az fsb-t nem tudom hozzá beállítani 400-ra, ha a BIOS-t alapra teszem és kiválasztom a manual beállításokat akkor az CPU fsb-t 333 MHz teszi akkor ehhez átállítom a RAM-ot 1066-ra és az fsb felhúzom 400 MHz-re a RAM-ot automatikusan 1200 MHz-re állítja. Fokozatosan ahogy emelem az fsb-t. Sosem sikerül úgy megcsinálnom, hogy az fsb-m 400 MHz a RAM-ok pedig 1333 menjenek.
-
szabozsolt87
tag
Srácok az lehetséges, hogy CPU húzás után kidob minden játék? A Windows tökéletesen fut és nem fagy ki meg kék halál, de a Fifa 11, MW2, Black Ops is elszál 5 perc játék után kidob és azt mondja, hogy xy működése leállt keressen megoldást az interneten vagy zárja be a programot.
Szerintetek?
-
szabozsolt87
tag
Gyerekek 3.5 GHz jutottam el eddig a E8400-al, de aszem tovább nem is megyek vele. Bár mondjuk érdekesnek találtam az eredményt, mert 3DMark 11-be 3180 pontot értem el alap órajelen meg 3400-at hozzá teszem, most a GTX460-os húzva volt.
Regirck ahogy mondtad nem hagytam a cpu voltot és a memori voltot sem auton igy be indult, de mit ösze vissza idétlenkedtem mire jó lett. Azon gondolkoztam ez vajon mennyire tesz neki jót.
Fene se érti ezt.
-
szabozsolt87
tag
A minap vásároltam ezt az alaplapot. Van benne egy E8400-as proci + 2x2 GB Corsair 1333 MHz 1.5V DDR3-as memória. Igazából ki szeretnék sajtolni belőle kicsit többet mint 3 GHz csak éppen valami nem klappol. 200 MHz tuning után nem jön be a windows. Ebben a témában elég amatőr vagyok. Szóval segítségre lenne szükségem.
Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hisense LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest