Hirdetés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Nyugi nem sok az, 50 alatt bőven jó vagy..ez a hűtsük a vinyót halálra dolog nem tudom honnan pattant ki, számtalan gépet összeraktam, sehol sincs hdd hűtés. Valamikor olvastam egy cikket server vinyókról, tesztelték a hdd részleget, hogy hűtve, vagy hűtés nélkül nyernek tovább..az utóbbi nyert.
szerk: #837 ttower : tudtommal nem lehetett p2-eseknél szorzót állítani, de még 3-asoknál se
-
Skynet258
veterán
wikipedia alapján, HPET
Egy momentumot kiemelnék:The following operating systems are known not to be able to use HPET: Windows XP, Windows Server 2003, and earlier Windows versions. Older Linux.
The following operating systems are known to be able to use HPET: Windows Vista, newer Linux -
VaniliásRönk
nagyúr
Ha a RAM kap 2.1V-ot akkor menni fog a CL4, de nem valószínű hogy 1000MHz-en is, inkább 900-950.
1250MHz egy kicsit sok HT-nek, persze ha bírja akkor mindegy, de biztonságosabb 4x-en. (4x250)
A PCI-E órajelét ne emeld, semmit sem nyersz vele, igaz ez a PCI-E feszültségére is.Szerk.: Figyelj a hőmérsékletekre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Videó stream letöltése
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- PlayStation 4
- Windows 11
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Kuponkunyeráló
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Arc Raiders
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Byintek Love U14 Projektor
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest