Új hozzászólás Aktív témák
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
blue01song #45646 üzenetére
Azzal a hűtővel igen, és szerintem te egy elég szerencsés darabot fogtál ki. Egyébként baja nem is tud lenni, mert ha eléri a maximumot, akkor elkezd visszaszabályozni, extrém esetben (pl. megszűnik a hűtés) pedig egyszerűen lekapcsol. Ez ugye nálad nem áll fenn.
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
blue01song #45643 üzenetére
Szerintem ne foglalkozz vele. Valamennyit biztos lehetne csökkenteni a Vcore-t, de szerintem ilyen sebességen, és a BF1 terhelése mellett (8 szál) ez jó hőfok.
Egyébként ezek a processzorok nem éppen arról híresek, hogy kupaktalanítás nélkül jól hűthetők. Az Intel utoljára a kettes szériánál forrasztott kupakot, azóta csak a hírhedt lekvárját teszi az alá.Vesa: Internetezés közben, ugyanannyit fogyaszt ez is, mint a T verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged