- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Bluetooth hangszórók
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
haxiboy
veterán
válasz
Lalaboy #42979 üzenetére
én z77 pro4-et hajtottam,nagyon akkor sem ástam bele magam az oc-ba ezért is vagyok itt, viszonylag meg voltam vele elégedve, nem mondom hogy az asrock rossz lapokat gyárt sőt! ár/érték arányban kifejezetten jókat gyárt ismerőseim pcibe mindenkinek asrock lapot vettem
Egyébként majdnem egy Z97x fatality killer lett a hero helyett
-
haxiboy
veterán
válasz
Lalaboy #42977 üzenetére
akkor azt hiszem hétfőn lesz dolgom átnézni a beállításokat,túlságosan még nem ástam bele magam ez az első komolyabb asus lapom, előtte asrockokat hajtottam főleg,ég és föld az asus javára , jó lesz vennem egy ROG front base-t vagy oc panelt amivel kicsit jobban tudom monitorozni a rendszert működés közben is.
Szerencse fősulin most hétfőn nincs tanítás \o/
Érdekes egyébként hogy ismerősöm ramjaival ha hibás időzítéseket próbáltam amit nem bírt ott visított az alaplap de nem kapcsolt le az enyémmel pedíg egyből elkezd újraindulni. -
haxiboy
veterán
válasz
Lalaboy #42975 üzenetére
Jó kérdés cpu-t még nem babráltam sajnos a gyári hűtőt kell használnom 1-2 hónapig pénz híján.
Egyébként az normális hogy ha rossz időzítéseket állítok akkor a végtelenségig újraindulgat a gép ameddig nem nyomok memok-ot? Mert ahogy elnéztem 1-2 lapnál csak világít a ram piros led és pörög minden folyamatosan csak nem ad képet stb.Edit : CPU 4690k 3.9GHZ-n megy ha már minden be van bootolva (ez a gyári max turbo órajel) a közeljövőben ha sikerül lecserélni ezt a kis házat akkor kap egy jó vizet és 4.5-4.7ig szeretnék elmenni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest