Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Furcsán, de elstartolt a GeForce RTX 5050 Laptop GPU
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sakkay
aktív tag
-
sakkay
aktív tag
Huh..mindenkinek ilyen az első? elmúltam 30, minden nagyképűség nélkül állítom elég kemény legény vagyok, nem egy küzdősportot csináltam(-ok), de most leizzadtam 10 sec alatt mint egy nyuszi
. Kár , hogy nem volt rajtam a futóórám
Lenne két kérdésem:az öcsém régen mindig számolgatott valamit a rammal kapcsolatban, hogy így lesz jó meg úgy..az mi volt? Vagy itt ez már automatikus? Mert itt csak annyit láttam hogy manuálisan beállítottam a ramom(1333ddr3). Ennyi?
Most egyenlőre csak 3700 kezdtem, viszont nem emeltem feszt. A képen linkelt fesz neked már az emelt ugye? mert az enyém jóval alacsonyabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- 3D nyomtatás
- BestBuy ruhás topik
- Építő/felújító topik
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged