Hirdetés
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- HiMedia lejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autóhifi
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Analóg fényképezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pero
senior tag
válasz
zbence #11240 üzenetére
nemtudom milyen magos, de a feles szorzóból tippelek, h brisbane, nekem ami volt sem ment sokkal3GHz felett, de ahhoz is kellett neki fesz rendesen, ide érts 1,45Vot vagy még többet, de ahhoz már ajánlott vmi erősebb hűtés.
nem tudom mennyi feszt adsz neki ha még tudod hűteni akor adj neki még 1 picit, de csak ésszel. -
-
Pero
senior tag
válasz
zbence #11234 üzenetére
memókat oszd vissza, sztem az segíteni fog a kékhalálon. PCIe frekit fixáld 100MHz-re ügyelj arra h a HT 1100-és 800MHZ között legyen,(HT szorzóval lehet) és utána remélhetőleg menni fog. bár sokkal 3GHZ fölött nem hiszem h fog menni.
Tuningnál mindig figyeld a hőmérsékleteket, nehogy elfüstöljön a proci. tesztelésre használj Orthost, vagy Prime 95-öt. hőmérséklet monitorozásra realtemp-et vagy everestet, netán coretempet.amúgy egész jó úton indultál elsok sikert és csak óvatosan
Ui: adatlapodon konfigot töltsd ki;)
Új hozzászólás Aktív témák
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- HiMedia lejátszók
- Parfüm topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mozgásban a Cronos: The New Dawn
- World of Tanks - OFF topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest