Hirdetés
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- Reklámokkal ugyan, de ingyenes lehet az Xbox Cloud Gaming
Új hozzászólás Aktív témák
-
zlutor
aktív tag
-
redzsi
senior tag
Kész feladom. Egyszer sikerült, 2200mhz-emelni a cpuz szerint is. Majd újraindítás után
a szokásos felszólítás fogadott. Warning! Safe mode. Please resetting cpu frequency cmos setup. F1-el továbbléptem windows betölt, és már megint 2000mhz. A feszt nem babráltam.
Vagy rosszúl csinálok valamit, vagy ennyi a max.
Azért köszi a segítséget -
zlutor
aktív tag
F1-gyel valoszinuleg azt kerted, hogy az utolso mukodo beallitasokkal induljon...
Probaltal adni neki plusz feszt?
De fokent a memoriat visszaosztottad? Mert ha a BIOSban 800-on (CPU/5-os beallitas) van, akkor ~960MHz-en akarod jaratni a memot. Amit alapban nem biztos, hogy vinni fog.
Ha atalitod manualra - 667-re (CPU/6) - akkor fog 240-es FSB mellett pont 800-on menni...
-
zlutor
aktív tag
Igen, 1,4V-on ment ennyit... tobbi reszlet itt
De az igazsaghoz hozza tartozik, hogy ekkor kb. ket ora CoD4 utan volt ujraindulasom is - annak ellenere, hogy tobb, mint 1 ora Othos megvolt csont nelkul...
Szerintem tulmelegedett vagy a memo (+0,1V), vagy az alaplapi chipset (kezzel merve is forro volt
) - ezen iranyban keszulok fejleszteni a hutesen, ha idom lesz es akkor szerintem stabil lesz teljesen.
A 2,5GHz-et csont nelkul viszi...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- Intel i5 13th 13600k processzor ELADÓ!
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vadiúj AMD GAMER Setup! Kèszletről! Akár kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest