- 200 milliárd dollárt önt a memóriagyártásba a Micron
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
zlutor
aktív tag
-
redzsi
senior tag
Kész feladom. Egyszer sikerült, 2200mhz-emelni a cpuz szerint is. Majd újraindítás után
a szokásos felszólítás fogadott. Warning! Safe mode. Please resetting cpu frequency cmos setup. F1-el továbbléptem windows betölt, és már megint 2000mhz. A feszt nem babráltam.
Vagy rosszúl csinálok valamit, vagy ennyi a max.
Azért köszi a segítséget -
zlutor
aktív tag
F1-gyel valoszinuleg azt kerted, hogy az utolso mukodo beallitasokkal induljon...
Probaltal adni neki plusz feszt?
De fokent a memoriat visszaosztottad? Mert ha a BIOSban 800-on (CPU/5-os beallitas) van, akkor ~960MHz-en akarod jaratni a memot. Amit alapban nem biztos, hogy vinni fog.
Ha atalitod manualra - 667-re (CPU/6) - akkor fog 240-es FSB mellett pont 800-on menni...
-
zlutor
aktív tag
Igen, 1,4V-on ment ennyit... tobbi reszlet itt
De az igazsaghoz hozza tartozik, hogy ekkor kb. ket ora CoD4 utan volt ujraindulasom is - annak ellenere, hogy tobb, mint 1 ora Othos megvolt csont nelkul...
Szerintem tulmelegedett vagy a memo (+0,1V), vagy az alaplapi chipset (kezzel merve is forro volt
) - ezen iranyban keszulok fejleszteni a hutesen, ha idom lesz es akkor szerintem stabil lesz teljesen.
A 2,5GHz-et csont nelkul viszi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged