- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
Új hozzászólás Aktív témák
-
qdak
addikt
szia
baj van
3.7 felett instabil lessz a rendszer nem tudom mi le7 a gond ilyet még nem láttam !
felteszem ~3710 re akkor még nem néztem inditásnál mit ir ki de everest tök meghulyül vagyis azt hittem olyan hogy folyamatosan ingadozik az órajel! azt jelzi ram teszt nél is össze vissza irja ha frisitek, amugy cpuz rendes értéket mutat mondomj oké nem is tesztelem adok neki 3728 asszem hátha csak itt nem jó amugy feszt is emeltem ~1.38V na nézem az indulo képet és már ott hulyeséget ir volt h 1.54Ghz irt ki ! közben 3.728 kéne lennie. amuyg ramra gondolok mert nem támogatja elvileg csak a 666 os ramokat hiába van 800 asom alapbol asszem 533 inditotta vagy 666 on amugy 700 környékét mennek igy a ramok jobban nem tudom visszaosztani :S mit probáljak , mitöl le7 ilyen instabil ? amugy win bejön rendesen szóval merjem igy használni ?(tesztet igy még nem csintem, a proci tuti birna többet is sztem alaplapnem bir vmit de nem tzudom mit csinjek álitsak
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Path of Exile (ARPG)
- Renault, Dacia topik
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Counter-Strike 1.6
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged