- Nyárbúcsúztató hardvermix
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyufaaa
veterán
válasz
kolbi79 #47281 üzenetére
Nincs hülye kérdés! Ezért van a fórum!
Alaplap cserét ami a tokozásban többletet adhat a tuning miatt emlékeim szerint m-ATX kategóriában nem nagyon volt.
Jelen konfigoddal szerintem a 3,8Ghz elég a vga “támogatásához”. Játékokban nagyon minimális FPS-t nyernél a beruházási költség nem hozna annyi többletet max magasabb órajelet látnál a kijelzőn. Játékoknál szerintem már nem lenne lényegi változás. Max ha egy 1080 lenne bent, de még ahhoz is elegendő ez az órajel szvsz.Egy szó mint száz szerintem ha teljesítmény többletet szeretnél ( nem gondolnám, hogy szükséges lenne a jelenlegi összeállítással) újabb kiadású rendszerben gondolkodj.
Az alaplapod lehetséges, hogy a cpu feszültséget nem is engedi “piszkálni”. MSI-t nem ismerem, de az m-ATX miatt simán lehet úgy gondolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-8265U I 8GB I 256SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest