Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Pánik a memóriapiacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mini PC
- ASUS blog: vezeték nélküli ROG egerek, akár profi babérokra törőknek is
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandee2
tag
köszi, akkor ezek szerint érdemes hozzálátnom.. először is csak ezt akartam megtudni, de ti már azt is megírtátok, h mennyit emeljek.. ez már a következő kérdésem lett volna..
szóval.. azt már tudom, h mennyit, már csak azt nem tudom, hogy akkor most mindent bios-ból át tudok állítani (Tweaker résznél), nem kell hozzá semmi szoftver? mert akkor most mindent tuningolok, amit lehet BIZTONSÁGOS kereteken belül.. a vga-t is.. azt mivel? lécci mondjátok el mit hogy, mert kezdő vagyok (ez a topic címében is benne van
) ..ja és itt vannak a CoreTemp értékek (alapjárat + játék után).. meddig mehet fel a hőmérséklet cpu + vga-nál? nem akarom tönkretenni.. amúgy mennyire segít a tuningban a tx2 hűtő?
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- alza vélemények - tapasztalatok
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Okos Otthon / Smart Home
- Robotporszívók
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- EK Quantum Velocity 2 D-RGB AM5 Nickel Processzor blokk
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
szóval.. azt már tudom, h mennyit, már csak azt nem tudom, hogy akkor most mindent bios-ból át tudok állítani (Tweaker résznél), nem kell hozzá semmi szoftver? mert akkor most mindent tuningolok, amit lehet BIZTONSÁGOS kereteken belül.. a vga-t is.. azt mivel? lécci mondjátok el mit hogy, mert kezdő vagyok (ez a topic címében is benne van