- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-book olvasók
- Monitor hiba topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- PLC programozás
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyek2
senior tag
válasz
Geresics #43777 üzenetére
Én is szakaszokra tördelem a kommentet.
Jól bevált tipp fejében valami olyasmire gondoltam, hogy aki csinálta már ezzel a típusú lappal, és procival, ad tippet, hogy "x-y" feszültség között mozogjon "y" fölé semmiképp ne menjek, stb, stb.
Szoktak imádkozni a vevők, mikor behelyezik a CPU-t, hogy "Huh, remélem minőségi chipeket használtak"A Q6600 nagy sikerélmény volt, mert brutális gyorsulás ment végbe. Volt mivel hűteni, volt lehetőség húzni. 2400-ból stabil 3600-at hoztam ki.
Az alulfeszelés jó ötlet lehet, utánajárok. Átnézem az UEFI-t is. Nem emlékszem, hogy találkoztam-e olyan opcióval, ahol az IGP-t tilthatom, de nem igazán rémlik.
prime95-öt használom én is, meg is van a konfighoz legjobban passzoló verzió. (Y)
Köszönöm a segítséget, hasznos!
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nintendo Switch 2
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Amatőr csillagászat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Formula-1
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3322, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3275, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest