Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED monitor topic
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
RastaJoe
csendes tag
válasz
windlord
üzenetére
Hát ezzel az 1.0-1.1V fesszel 3.4 en nyertem játék közben majdnem 10 fokot, szóval baromi büszke vagyok a sikerre
4.2 ghz hez ez viszont kevés nekem legalábbis :/ holnap még mahinálok vele, így 1 üveg bor után már nem akarok vele nagyon foglalkozni, de valamennyit majd rá kell tenni hogy úgy is stabil legyen.
Igazából ott vannak a bajok, meg a tuning oka is az hogy a proci magában elég erős lenne játékokhoz mindenképpen, de az AC unity pl már gázos, ott nagyon felmelegszik szerencsétlen, mondjuk az eléggé több szálra van optimalizálva (több mint 4) gondoltam ha kicsit felhúzom akkor valamit javíthatunk a helyzeten, de persze nyilván nem lesz olyan mintha egy i7-el menne 8 szálon.
Holnap megpróbálom stabilra beállítani 4.0 ghz-en, hogy azért ne melegedjen annyira. Biosban viszont elég bonyodalmas állítgatni a cuccokat, rengeteg opcióm van, mindenféle turbo meg load optimalized hülyeség ami nagyobb teljesítmény esetén magától + feszt ad a cpu nak... De majd csak elszórakozok vele
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- 4 gen i5-4570/ i7-4770/ i7-4790K procik
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 7600X AM5 processzor eladó doboz+gari
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
4.2 ghz hez ez viszont kevés nekem legalábbis :/ holnap még mahinálok vele, így 1 üveg bor után már nem akarok vele nagyon foglalkozni, de valamennyit majd rá kell tenni hogy úgy is stabil legyen.