Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- OLED TV topic
- Drágul a Raspberry Pi, de lesz egy új, olcsó verzió
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gery15
üzenetére
Érdekes, mert a ramokkal soha nem volt bajom és már sok éve ugyanúgy működnek.
A maximális frekvenciájuk a közelében sincsenek, ezen a Bloomfielden nagyon nehezen hozható össze.
De amúgy igaz, minden kékhalálnál valami dumping physical memory szöveget írkál ki.
A hardvereimet eddig stabilnak hittem, és már évek óta így üzemelnek (nyáron rohatt melegben fordult csak elő h visszavettem őket, hogy kevesebb hőt termeljen), azóta csak a vga-kat cserélgetem és amikor már nagyon túlhúzom akkor fülbemászó hang kíséretével a fenti hibaüzenettel kékhalálozik
(radeonnal zöld háttérel, nem kékkel)Ha valóban a tranzisztorok dögledeznek, akkor milyen hardverre lehet ilyenkor gondolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Asus V16 V3607VM - 16" WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
(radeonnal zöld háttérel, nem kékkel)