Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo_21
addikt
válasz
tevike #40549 üzenetére
Vmi hasonló beállítást kellene találnod mint itt Ez egy Msi lap; én úgy jártam..kis tudatlanként h átnyomtam enabled-re..és kiirta h oké megtörtént..majd ugyanugy csak 2mag maradt aktív..aztán kellett neki asszem +1 restart h észhez térjen h történt egy változás..aztán jelezte a lehetőséget h a 4. mag aktíválható.
Ha még nem próbáltad tégy próbát. De azis lehet h nálad az "alvó" magok hibásak... -
törölt tag
válasz
tevike #40549 üzenetére
Ez ügyben majd egy AMD-s tapasztalt kolléga fog írni, mert nekem életemben nem volt AMD-s processzorom, úgyhogy ez ügyben nem tudok segíteni, de szerintem neten fent vannak, ezek az "unlock core" magyarán magok feloldása téma.
(#40551) Merula Alba: Én leginkább akkor pasztázom újra, mikor látom hogyha romlik a hűtési teljesítménye. De MX4-nél ez nem gyakori, úgyhogy most nyár elején voltak újrapasztázva, a hőfokokra emlékszem stb, úgyhogy 1 évig biztos nem szedem szét.
-
Ueda
senior tag
válasz
tevike #40549 üzenetére
Keresd meg a BIOS-ban az Advanced Clock Calibration-t és teszteld ki, hogy milyen beállításokkal működik. Többféle beállítás van Auto, All Cores, Per Core. Elsőnek mehet Auto-val, aztán ha ez nem vezet eredményre (fagyás, instabil működés), akkor lehet tovább próbálkozni a többi beállítással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi hangfal építés
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Eredeti játékok OFF topik
- Formula-1
- Tidal
- Milyen egeret válasszak?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest