- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Ennyibe fognak kerülni az új Samsung csúcstabletek
- Milyen alaplapot vegyek?
- TV OKOSÍTÓ (smart stick) eszközzel kapcsolatos segítségkérés
- Bluetooth adapter(ek)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo_21
addikt
válasz
tevike #40549 üzenetére
Vmi hasonló beállítást kellene találnod mint itt Ez egy Msi lap; én úgy jártam..kis tudatlanként h átnyomtam enabled-re..és kiirta h oké megtörtént..majd ugyanugy csak 2mag maradt aktív..aztán kellett neki asszem +1 restart h észhez térjen h történt egy változás..aztán jelezte a lehetőséget h a 4. mag aktíválható.
Ha még nem próbáltad tégy próbát. De azis lehet h nálad az "alvó" magok hibásak... -
törölt tag
válasz
tevike #40549 üzenetére
Ez ügyben majd egy AMD-s tapasztalt kolléga fog írni, mert nekem életemben nem volt AMD-s processzorom, úgyhogy ez ügyben nem tudok segíteni, de szerintem neten fent vannak, ezek az "unlock core" magyarán magok feloldása téma.
(#40551) Merula Alba: Én leginkább akkor pasztázom újra, mikor látom hogyha romlik a hűtési teljesítménye. De MX4-nél ez nem gyakori, úgyhogy most nyár elején voltak újrapasztázva, a hőfokokra emlékszem stb, úgyhogy 1 évig biztos nem szedem szét.
-
Ueda
senior tag
válasz
tevike #40549 üzenetére
Keresd meg a BIOS-ban az Advanced Clock Calibration-t és teszteld ki, hogy milyen beállításokkal működik. Többféle beállítás van Auto, All Cores, Per Core. Elsőnek mehet Auto-val, aztán ha ez nem vezet eredményre (fagyás, instabil működés), akkor lehet tovább próbálkozni a többi beállítással.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nintendo Switch 2
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB 1 év garancia
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest