Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• szabog4

aktív tag

válasz #90933760 #39765 üzenetére

Üdv!

Most olvastam ezt a hangbug dolgot!
    Én is kérdeznék egyet a szakértőtől! :R
    Windows XP (32-bit) a régi 2giga DDR2 800mHz ramokkal ment minden szuperül. Hang is meg a gép sem adta meg magát.
    A win7 (64-bit) pedig a Realek HD Audio szinte minden indításkor fel kell telepíteni különben nincs hangom! (Ez a hibajelenség egy idő után, mintha megjavulna elmúlt illetve nagyon ritkává vált)
    Az is probléma, hogy a gép indításkor, ha épp olyanja van meghal, mindig. Volt, hogy 1óra újraindítgatás után döntött úgy, hogy elindul a gép. Kilőttem olyan dolgokat, mint (alapból ne indítson mondjuk DAEMON TOOLS-t meg hasonlókat) ekkor ez is megszűnt, de csak részlegesen. Néha még mindig eljátssza. Rendszer újratelepítés nem segít, akkor az egész az elejéről kezdődik. Arra gondoltam, hogy ez a jelenség talán a már 4gb 1066mHz DDR2 ramjaimnak tudható be, amiket csak 800 tud érzékelni az alaplapom, de miközben ezt most leírtam arra jöttem rá, hogy ez nem igazán lehet a hiba forrása. Így nem igazán eladható a gép sem, ha esetleg arra kerül a sor! Remélem tud valaki segíteni!

Konfigom még egyszer!
    Sapphire HD5770 1gb
    AMD Athlon 64 3800+
    4gb ddr2 1066mHz ram (800 ismer fel az alaplap)
    550W táp
    ALAPLAP
    Alaplap neve: Asus M2V
    Busz típusa: AMD Hammer
    Busz típusa: DDR2 SDRAM
    Busz szélessége: 64bit
    Ram foglalatok: 4 DDR2 DIMM
    Alaplapi lapkészlet: K8T890

Választ előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák