Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabog4
aktív tag
válasz
üzenetére
Üdv!
Most olvastam ezt a hangbug dolgot!
Én is kérdeznék egyet a szakértőtől!
Windows XP (32-bit) a régi 2giga DDR2 800mHz ramokkal ment minden szuperül. Hang is meg a gép sem adta meg magát.
A win7 (64-bit) pedig a Realek HD Audio szinte minden indításkor fel kell telepíteni különben nincs hangom! (Ez a hibajelenség egy idő után, mintha megjavulna elmúlt illetve nagyon ritkává vált)
Az is probléma, hogy a gép indításkor, ha épp olyanja van meghal, mindig. Volt, hogy 1óra újraindítgatás után döntött úgy, hogy elindul a gép. Kilőttem olyan dolgokat, mint (alapból ne indítson mondjuk DAEMON TOOLS-t meg hasonlókat) ekkor ez is megszűnt, de csak részlegesen. Néha még mindig eljátssza. Rendszer újratelepítés nem segít, akkor az egész az elejéről kezdődik. Arra gondoltam, hogy ez a jelenség talán a már 4gb 1066mHz DDR2 ramjaimnak tudható be, amiket csak 800 tud érzékelni az alaplapom, de miközben ezt most leírtam arra jöttem rá, hogy ez nem igazán lehet a hiba forrása. Így nem igazán eladható a gép sem, ha esetleg arra kerül a sor! Remélem tud valaki segíteni!Konfigom még egyszer!
Sapphire HD5770 1gb
AMD Athlon 64 3800+
4gb ddr2 1066mHz ram (800 ismer fel az alaplap)
550W táp
ALAPLAP
Alaplap neve: Asus M2V
Busz típusa: AMD Hammer
Busz típusa: DDR2 SDRAM
Busz szélessége: 64bit
Ram foglalatok: 4 DDR2 DIMM
Alaplapi lapkészlet: K8T890Választ előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest