Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
A reference értékeket én 5 századdal az aktuális érték alá tenném, vagy még közelebb.
PLL elmehet 1,7 voltig, próbaképp (bár nem életbiztosítás).
A RAM meg feleslegesen kap ilyen sokat, mert gyári értéken megy fsb 400-nál, ha jól csalódom. Tedd vissza 1,65-re!Milyen proci hűtőd van, hogy iyen forró?
Egyébként pedig megnéztem: a lapod négyfázisú (ha félre nem néztem), az nem sok tuninghoz. Tehát kevés. Lehet, hogy ennyit tud...
-
Lupi00
tag
A hőmérsékleteket figyeled ? Nagyon lényeges , hogy ne szökjenek magasra mert az is gáz ! Ha hőmérsékletbaj van , azt abból veszed észre , hogy a fesz emelésével nem javul a dolog , sőt hamarabb jönnek a hibák . Több áram több hő ! Stock hűtővel a procin ne is várj többet 3GHz-nél . Az NB-re sem árt egy normális réz , esetleg aktív hűtő . Nekem GA-EP45C-DS3-as lapom van és az északi hídon egy hűtőcserével elértem stabilan a 465-ös FSB-t ! Az 50 fok alapon rengeteg ! Egy normális hűtővel max 30-35 fok az alap . Terhelten sem lehet több 70-nél , mert megölöd !!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest