Hirdetés
- OLED TV topic
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Melyik tápegységet vegyem?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Egérpad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
válasz
joker1220
üzenetére
Köszönöm, igen nekem szorzózár mentes procim van, 3570K, ugye a K jelöli ezt. Ahogy utána olvastam, mint azt az előző hsz-ben is írtam, én is erre a következtetésre jutottam amit te is írsz, hogy pontosan az volt a baj, hogy azáltal hogy megemeltem 100-ról 110.5 -re a blck-t az összes többi összetrvő alapórajele is megemelkedett és ezt nem bírták. Az meg csak valamiféle védelem volt, hogy kikapcsolt a gép magától, tehát ez pozitiv, remélem, hogy tényleg nem tett kárt egyik komponensben sem.
Jól tudom, ha a PCI-E sínben van videókártya (nekem egy hd5850) akkor az integrált grafika autómatikusan letiltódik? Mert akkor valószínűleg nem az integrált grafika adta be a kulcsot, hanem valami más vagy mások együtt, ami nem bírta az emelést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 9S néven érkezett meg a Redmi Note 9 Pro
- OLED TV topic
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Elemlámpa, zseblámpa
- Bestbuy játékok
- LEGO klub
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kutya topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest